Basic Nature Plus

6.30 incl. BTW

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Categorie:

Beschrijving

Basic Nature Plus Hayster Basic Nature Plus is een mengeling van Basic Nature en tarwestro. Speciaal voor rantsoenen waarin gewenst is dat er veel structuur in zit zonder dat de voederwaarde daarmee te hoog wordt; het is dus zeer geschikt voor sobere rassen of paardachtigen die om bepaalde redenen arm structuurrijk ruwvoeder moeten hebben.

Net als Hayster Basic Nature is Hayster Basic Nature Plus een goede aanvulling op het gewone rantsoen. Ook kan het gebruikt worden om snelle eters op een goede manier te dwingen rustiger te gaan eten (het voorkomen van het zogenaamde ‘schrokken’).Hayster Basic Nature Plus:

  • Is afkomstig vanuit biologische teelt. Bij deze teelt wordt er streng op gelet dat de bodem goed bewerkt en gevoed wordt waardoor de planten op de goede manier kunnen groeien en ontwikkelen zodat deze uiteindelijk beschikken over de juiste voedingsstoffen in de juiste verhoudingen wat vervolgens weer ten goede komt aan het paard.
  • Is aan voedingsstoffen armer dan Hayster Basic Nature door toevoeging van tarwestro.
  • 100% puur natuur, dus geen toevoegingen ook niet in de vorm van natuurlijke anti-schimmel middelen zoals bv propionzuur
  • Stofarm, in elk geval vrij van zand. Omdat wij geen toevoegmiddelen gebruiken kan door verpakken en transport het bladmateriaal wat verkruimelen; daardoor is er altijd wel wat kruimelmateriaal aanwezig in het product.
  • Gegarandeerd vrij van ongewenste planten zoals bijvoorbeeld kruiskruid-achtigen of herfststijloos
  • Los verpakt in een papieren zak, niet samengeperst waardoor erg makkelijk in gebruik. De verpakking bedraagt 5 kg.

Door de afmetingen is het maximaal mogelijk om 2 zakken via PostNL te versturen, zonder toevoeging van andere producten.

Extra informatie

Gewicht 5.1 kg