Appelazijn

8.80 incl. BTW

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Biologische Appelazijn

Hayster Appel Azijn is op een natuurlijke wijze gegist en is gegarandeerd van topkwaliteit, het wordt geproduceerd volgens de wettelijke regels die gelden voor de vervaardiging van voedingsmiddelen voor humane consumptie . Hayster Appel Azijn is rijk aan kalium en bevat alle mineralen die in een appel zitten, zoals fosfor, chlorine, sodium, magnesium, calcium, zwavel, ijzer en sporenelementen.
Hayster Appel Azijn werkt bloedzuiverend en verbetert de algehele gezondheid en conditie. Het helpt bij de afvoer van afvalstoffen, ondersteunt het evenwicht in de darmflora, reguleert de vet stofwisseling en draagt bij aan gezonde gewrichten. Hayster Appelazijn is dan ook een ideale aanvulling voor (oude) dieren waarbij natuurlijk bewegen moeillijker wordt en moeite om op gewicht te blijven op kan spelen. Door het zuur is Hayster Appelazijn ook een perfecte regulator wanneer er te weinig maagzuur is.
Hayster Appelazijn kan zowel door het voer als in het drinkwater gevoerd worden, hoewel de meeste paarden het door het voer gemakkelijker eten.

Gebruik
Geef tot 50 ml per dag door het voer.

Houdbaarheid
Koel en droog bewaren. Goed afsluiten na gebruik. Na opening 12 maanden houdbaar.

Hayster Appelazijn is verpakt in 1 liter doseerflessen met maatverdeling.

Extra informatie

Gewicht 1 kg