Natuur Mix

22.96 incl. BTW

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

 

  • Natuurmix

Bevat kruiden die in het seizoen in de natuur te vinden zijn. Paarden in de vrije natuur verplaatsen zich voortdurend en voeden zich met duizenden verschillende stoffen. Deze halen zij uit verschillende grassen, kruiden, bomen, struiken, fruit en wortels. De wisselende vegetatie is niet alleen rijk aan vitaminen en mineralen maar ook aan stoffen met bijvoorbeeld een desinfecterende werking, een bloedreinigende werking, pijnstillende werking, etc. Een paard in de natuur eet elke dag kruiden, maar niet het hele jaar door hetzelfde; de meeste kruiden groeien tenslotte ook niet eens het hele jaar door.

Hayster Healthy Herbs Natuur Mix bestaat uit tientallen soorten gras en kruiden en per seizoen wordt de samenstelling aangepast, omdat er rekening gehouden wordt met de groei en bloeitijd van de verschillende soorten grassen en kruiden. Hayster Healthy Herbs Natuur Mix bestaat voor 100% uit zorgvuldig geselecteerde grassen en kruiden en heeft een laag eiwit- en suikergehalte.

Meerwaarde

· In brokvorm, dus makkelijk opneembaar zonder verliezen
· Makkelijk te doseren
· Smakelijk en gezond
· 100% zorgvuldig geselecteerde grassen en kruiden, zonder toevoegingen
· Laag eiwit- en suikergehalte, bevat ook weinig NSK’s

Gemiddelde samenstelling Healthy Herbs Natuur Mix

Analyse is op basis van 1 kilogram. Dit is een natuurproduct, waardoor de aangegeven waarden kunnen variëren.
Vitamines: die van nature aanwezig zijn in grondstoffen, onder andere B1, B2, B12, ascorbinezuur, caroteen, vitamine E, niacine, biotine, riboflavine, en de zeer belangrijke bioflavoniden.
Ruw eiwit 8 % Ruwe celstof 43 % Ruw AS 6 % DS 89 % Suikers & zetmeel 7%

Dosering:

10 gram per 100 kilogram lichaamsgewicht. Kan onbeperkt gegeven worden.

Conform EU regelgeving is de product informatie op deze website zeer beperkt.