Ventri Mix

43.25 incl. BTW

Uitverkocht

Beschrijving

 

  • Ventri Mix

 

 Voedingssupplement voor paarden met een gevoelige maag. Ventri mix beschermt de maagwand en ondersteunt het behoud van een normale zuurgraad in de maag.
Gebruik
Paarden en pony’s
Week 1: 250 gram per dag
Week 2-3: 150 gram per dag
Onderhoudsdosering: 50 gram per dag
Toedienen gedurende minimaal 4 tot 6 weken.Maximale dosis per paard per dag: 100 gram.
Samenstelling
Kruidenmix
Natrium Bicarbonaat
Bewaaradvies
Emmer na gebruik goed sluiten en bewaren in een droge omgeving bij maximaal 25° C.
Toediening
Voor een optimale werking van Hayster Ventri Mix kunnen de kruiden door het voer worden geven. In verband met acceptatie is het raadzaam de dosering langzaam op te bouwen tot de aangegeven dosering. Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.
Combinatie met andere producten
Dit product kan zonder bezwaar in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Mocht u een bijwerking menen te constateren, verzoeken wij u deze te melden bij uw dierenarts of –therapeut.
Let op
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Als er tijdens de behandeling geen verbetering optreedt of de klachten zich blijven herhalen, doet u er goed aan uw dierenarts te raadplegen.
Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.Conform EU regelgeving is de product informatie op deze website zeer beperkt.

Extra informatie

Gewicht 1 kg